Gastenboek

Laat hier je bericht in ons gastenboek achter. Voordat het bericht zichtbaar is in het gastenboek zal het eerst vrijgegeven moeten worden door een beheerder. We streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen.

Stuur je liever een privรฉbericht? Gebruik dan het contactformulier of mail naar

secretariaat@fngnederland.nl

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.197.231.211 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
arabella heeft geschreven op 23 april 2023 om 20:18
Goed nieuws!!! Dag iedereen. Mijn naam is Arabella, ik kom uit germnay. Ik hoop dat iedereen een goede dag heeft gehad, ik ben hier erg blij mee, dus ik wil dat iedereen weet wat Prophetsolution (prophetsolutiontemple@gmail.com) voor mij en mijn gezin heeft gedaan met zijn krachtige gebeden . Ik had een gelukkig en rustig huwelijk met twee kinderen ouder dan 5 jaar. Mijn man was te charmant en zorgzaam, maar het werd zuur toen mijn man het opzij begon te leggen en 's avonds laat thuiskwam. Ik heb nooit geweten dat hij een affaire had met een andere vrouw, hij schonk geen aandacht meer aan mij en de kinderen. Het was echt verwoestend en hartverscheurend om de liefde van onze familie te zien wegdrijven. Ik klaagde bij een vriend van mij die me voorstelde aan Prophetsolution die haar hielp in Berlijn, maar omdat ik wanhopig was, nam ik contact met hem op, vertelde hem alles, zei dat hij zou helpen mijn huwelijk te redden en mijn man binnen 48 uur bij me terug zou brengen. Ik deed het en ik gaf wat hij vroeg en dat is alles !!!!!! Mijn man kwam op een avond huilend thuis en verontschuldigde zich. Het was als een wonder, ik wist niet dat gebeden nog steeds werken. Ik ben zo blij dat hij mijn huwelijk heeft helpen redden, dankzij de profeetoplossing. Lijd niet als er een oplossing is. U kunt contact met hem opnemen via: (prophetsolutiontemple@gmail.com) .Hij kan ook helpen met het volgende: (1) ALS JE WILT DAT JE EX-vriendin/VRIEND TERUG NAAR JOU GAAT (2) Als u wilt dat uw echtgenoot TERUGKEERT (3) ALS U PROMOTIE WILT WORDEN OP KANTOOR (4) Als je wilt dat je man of vrouw alleen van jou houdt (5) ALS U EEN KIND WILT (steriel / steriel) (6) ALS JE RIJK WILT ZIJN (7) Als u wilt dat uw man / vrouw voor altijd de uwe is (8) Een huwelijksvertraging hebben (9) ALS U EEN RECHTSZAAK WILT WINNEN (10) Huwelijksverplichting (11) ALS JE EEN VROUW NIET KUNT impregneren (steriel) (12) alle soorten ziekten genezen (13) volledige genezing van HIV / AIDS En meer... Neem nu contact met hem op via: (prophetsolutiontemple@gmail.com). je kunt hem ook sms'en met dit whatsapp-nummer..+2348073001706.
Patrick veenstra heeft geschreven op 2 november 2020 om 22:13
Hallo ik ben Patrick en kom uit eindhoven en ik ben mijn mooie, mijn beste vriend en mijn mooie zoon op 04-04-2020 kwijtgeraakt door een beestachtige afslachting op aanraden van zijn ex-vriendin. Op die dag is er een deel van mijn hart geamputeerd. Ik mis hem elke dag verschrikkelijk, dat we geen afscheid hebben kunnen nemen. Dat iemand even dacht te kunnen beslissen dat mijn jongen niet meer mocht leven waar haalt hij het lef vandaan om in een messteek een eind aan mijn mooie zoon zijn leven te maken. Maar ik ben hier niet alleen in want waar ik achter bent gekomen wat voor egoรฏst ik ben geworden, want niks is erger dan de dood van zoon. Ik mag jullie pijn ook niet aan de schuiven maar waarin ben ik in hemelsnaam in beland. Vroeg niemand dat zich niet af waar ben je in terecht gekomen. Joeri word as 24 december 32 jaar. Ik zal nooit meer weten wat kerst zal betekenen voor mij. Ik ben beer van een vent en was zo iemand die zei as ze aan mijn kind komen dan doe ik ze wat aan, maar deed niks, huilen, breken helemaal niets dat deed ik terwijl ik zo pretendeer wat ik al dan niet zou doen. Ik zou net zo als jullie, hem/haar ozo missen en de pijn voelen, ik wil hem terug maar dat kan niet, de dader heeft spijt. Ik weet waar hij spijt van heeft dat hij in grave te zitten. Ik huil nu weer tranen met tuiten hij is over 3 dagen alweer of pas 7 maanden dood meestal zeg ik dat hij weg is gegaan. Mijn man is een wrak na de dood van joeri, hij zorgde ook alweer 24 jaar voor hem Joeri had drie vaders en daar was hij blij mee, hij was blij met zijn broer en zijn 2 zusjes, mijn ex want ja duidelijk zat Bart en Patrick, en Jacqueline en Chris . Hij heeft nooit een rare opmerking gemaakt hij was er trots op dat zijn vader homo is. Jacqueline en ik waren altijd eens over de kinderen dus geen 2 verjaardagen, geen 2 sinterklazen, twee kerst wij overlegde alles met elkaar en het was geen manager kantoor maar liefde, de liefde die wij samen hadden voor onze kinderen, on volwaardige liefde. En nu hebben ze er een van ons afgepakt mijn beste maat, de liefste waar ik mee op stap ging naar hardcore feesten ging VAN MOH, DOMINATORR, CSR, ALLE FEESTEN SAMEN MET MIJN JONGEN samen naar ons psv, onze onvoorwaarlijke liefde voor elkaar...... En daar is nu een eind aan gemaakt door een of andere lul die samen met zijn vriendin die eerst van joeri was. En daarvoor weer van hem. Ik hoop ooit antwoord krijg maar ik maak me geen illusies. Ik maak me helemaal niks meer, ik ben er voor mijn andere zoon en samen voelen wiij onze verminking, ons gemis van joeri. Joeri jij bent mijn vriend!!!!!!!!!!